Vinterpadling

Du trenger ikke legge kajakken eller kanoen i vinteropplag selv om snøen kommer. Kler du deg riktig, padler sammen med andre og følger sikkerhetsreglene kan vinterpadling by på helt fantastiske naturopplevelser.

All min padling på stille og rennende vann har gitt mange gode minner. Ett minne står allikevel sterkere enn de fleste andre; vinterpadling med lav sol, snøkledde holmer og blikk stille fjord.

Share

Les mer: Vinterpadling

Sikker kajakkpadling

Sikker kajakkpadling

Norsk natur byr på mange utfordringer. Det er derfor viktig å legge opp turen og velge utstyret som skal brukes ut fra egne ferdigheter. Vi er opptatt av din trygghet. Vi ber deg ta den tid du trenger for å lære grunnleggende ferdigheter innen padleteknikk, sikkerhet og sjøvett.

Share

Les mer: Sikker kajakkpadling

Padleteknikk for uerfarne kajakkpadlere.

Padleteknikk for uerfarne kajakkpadlere.

Har du aldri padlet før, er det enkleste bare å sette deg i kajakken og dra i vei med den teknikken du finner for godt. Ønsker du imidlertid å padle med effektive tak der belastningen fordeles på hele overkroppen, må du lære riktig padleteknikk. Her er noen tips for deg som padler tur- og havkajakk.

Share

Les mer: Padleteknikk for uerfarne kajakkpadlere.

Wenonah Canoe Logo

 HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider mai 2019

Åpningstider 

Hverdager          kl. 10.30 - 17.00     

Lørdag:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!