Point 65 Freya 18 Standard - utstillingsmodell til superpris Tilbud

Point 65 Freya 18 kajakk Point 65 Freya 18 kajakk Point 65 Freya 18 kajakk
Kr 19.990
Antall:

Produktinformasjon

 • NOK: Kr 32.990
 • Beskrivelse:

  VI HAR EN UTSTILLINGSMODELL TIL SALGS! HELT STRØKEN! FARGE: SVART/RØD

  NY MED AIR-RYGGSTØTTE! 

  Maksimal fart, komfort og sikkerhet!
  Som verdens mest kjente ekpedisjonspadler har Freya Hoffmeister en rekke spektakulære ekspedisjoner under beltet. I 2009 padlet hun uten assistanse rundt Australia. For tiden er hun i gang med sin nye ekspedisjon - padle uten assistanse rundt Sør-Amerika. Hun er den første i verden som noensinne forsøker å gjøre dette!

  Da Point 65 og Freya startet å utvikle FREYA 18 var sikkerhet, komfort og fart nøkkelfaktorer. Resultatet er overveldende. Denne lynraske kajakken er konstruert for maksimal fart under røffe forhold. En voldsomt hurtig kajakk som yter maksimal sikkerhet i bølger, surf og "choppy" forhold. Etter timer i kajakken er sikkerhet essensielt. Det er kombinasjonen av fart og stabilitet som virkelig gjør FREYA 18 unik.

  FREYA 18 sammenfatter all den erfaring Freya Hoffmeister har opparbeidet seg fra mange år som ekstrem-langdistanse-/ ekspedisjonspaddler. Komfort, sikkerhet og fart er satt i fokus. Kajakken er utviklet i et samarbeid mellom Freya og den prisvinnende designingeniøren og aktive padleren Magnus de Brito. Den er produsert ved bruk av meget avansert hydrodynamisk designsteknologi kombinert med erfaring og grundig testing.

  De store lasterommene er utviklet for å romme utstyr i ukesvis. Fartsmessig blir kajakken lite påvirket av tung last. Det innovative integrerte kjølroret gir kajakken fantastisk manøvreringsevner samtidig som det gir kajakken skikkelig retningstabilitet i vind og strømninger.

  Dekket er utviklet tilnærmet likt en surfski. En surfski er konstruert for padling under vindfulle forhold. Det samme er FREYA 18. Kjølen sammen med den høye akterenden balanserer kajakken og hindrer den i å trekke opp mot vinden.
  Det høye baugvolumet optimaliserer kajakkens surfeegenskaper. Skroget skjærer innover på sidene og akter og foran cockpiten noe som holder deg tørr under røffe forhold.

  Skorget er rundbunnet. Cockpiten er lang og bred som sammen med sparkebrettet i carbon gjør at man får et makismalt "power stroke".

  Leveres med intergrert kjølror og oppfellbar skeg, sparkebrett, den fantastiske nye AIR-ryggstøtten gjør sittestillingen utrolig enkel å justere samt gir uovertruffen komfort, justerbare fotpedaler i carbon.

  Leveres i vakuumstøpt glassfiber i avansert lettvekts kompositteknologi.

   

 • Lengde: 560 cm
 • Bredde: 58 cm
 • Vekt: 25 kg
 • Kapasitet: 200 kg
 • Sittebrønn: 86 cm x 41 cm
 • Forluke: 44 cm x 26 cm
 • Akterluke: 44 cm x 26 cm
 • Day hatch: 20 cm x 20 cm
 • Garanti: 2 år
 • Materiale: Kompositt, Vakuumstøpt glassfiber
 • Lagerføres i følgende farger: hvit/svart, rød/svart
 • Ror: Ja
 • Skeg: Ja
 • Fraktpris kajakk og kano:

  Hentes i butikk: 0,- Frakt: Ta kontakt for pris.

  Ekstra emballasje koster kr 190 i tillegg (dette anbefales for kajakker og kanoer i kompositt).

  Vi anbefaler å tegne egen fraktforsikring på kajakker og kanoer i kompositt. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap ang dette.

  Etter din bestilling tar vi kontakt med deg for å avtale levering. Levering blir fakturert separat fra din bestilling.

Lest 1483 ganger Sist redigert mandag, 30 mai 2016 16:10

 


Vi fører de prisvinnende kajakkene fra Melker Kayaks of Sweden!

Melker Out
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider sommerhalvåret

Åpningstider

Hverdager:             kl. 10.00 - 18.00     

Lørdag:                  kl. 10.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!