Havkajakk og touringkajakk - kompositt

                         

                                                                               

 

Disse er beregnet for kryssing av åpne farvann og lengre turer langs kysten. Kjennetegnes ved at de er solid bygget, har god lasteevne og at de har vanntette skott og lasteluker. På enkelte modeller bør du ha last i kajakken for å oppnå ønsket stabilitet. Volumet er såpass stort at man ellers vil flyte for høyt. Et krav til havkajakker er at det skal være mulig å rulle med kajakken dersom man kantrer. Dette betyr at man bør ha god kontakt med cockpiten. Med det menes at man har rygg-, lår-, hofte- og fotstøtte som passer din kropp. Fart og stabilitet varierer mye avhengig av skrogform og bredde. Havkajakker er som regel stabile, men det finnes også alternativer som er relativt ranke. Noen havkajakker har svært gode allround-egenskaper og er også meget godt egnet som treningskajakker. Underkategorier av havkajakker er havracere, havcruisere, brotsjøkajakker, ekspedisjonskajakker etc.

Aktiv Fritid har i nesten 40 år solgt havkajakker fra en rekke produsenter og etter nøye utvelgelse satser vi i dag hovedsakelig på modeller fra Point 65º N Kayaks Sweden (Point 65), Melker Kayaks of Sweden og Current Designs (USA).

 

Endelig er den her. Se den i butikk og sikre deg en for levering til våren til intropris!

Kr 15.990
Antall:

Wenonah Canoe Logo

 


WENONAH tilbake på lager! 

HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider Påske 2019

Åpningstider 

Onsdag 17.4             kl. 11.00 - 14.00     

Påskeaften:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!