Melker Kayaks Väderö Bambus HV

Melker Kayaks Vadero Bambus Melker Kayaks Vadero Bambus Melker Kayaks of Sweden
Kr 19.990
Antall:

Produktinformasjon

 • NOK: 19900
 • Beskrivelse:

  På lager igjen!

  Melker er svensk design, kvalitet og innovasjon til en meget fordelaktig pris! Modellen Väderö Bambus er en særdeles vakker og velykket turkajakk, ideel for de som søker en kombinasjon av stabilitet, sterke manøvreringsegenskaper og fart. 

  Med hjelp av FSC-sertifisert bambuskompositt blir kajakkene lettere, sterkere, stivere, mer holdbare og mindre miljøskadelige, samt at de får et mye råere uttrykk. Alle Melker Kayaks-modeller vil være tilgjengelige med kjølstripe i forsterket PVC - noe som gjør kajakkene enda mer robuste.

  Väderö er en leken allround havkajakk som gir store rom for å utvikle seg med; balansert primær- og sekundærstabilitet, rask og lettmanøvrert. Utstyrt med dagsluke rett i forkant av cockpit for enkel tilgang, samt rikelig med lasteplass for lengre overnattingsturer. Kajakken leveres med oppfellbart ror og rikelig med dekkstrikker. En sittepute er inkludert for de som ønsker mer komfort for stumpen.

  HV eller High Volume betegnelsen betyr at denne er laget for større personer, er romseligere og optimal personvekt er fra 75-110kg.

  Melker Väderö utviklet i nært samarbeid med eventyreren og Friluftsfrämjandets ambassadør Sören Kjellkvist og Magnus de Brito, en av Sveriges fremste kajakkdesignere.

  Alle Melker Kayaks-modeller vil være tilgjengelige fabrikkmontert med Shockproof™ kjølstripe i forsterket PVC - noe som gjør kajakkene enormt robuste. Koster kr 900 i tillegg.

  Shockproof

  Dekalene "La Østersjøen leve" er ikke påsatt kajakkene som selges i Norge.

  Da Melker introduserte Melker «Väderö» ble den umiddelbart en kjempesuksess i Sverige, der både padlere og forhandlere trykket den til sitt bryst. Melker Väderö fikk i fjor sommer toppkarakter av svenske Outside Magazine der den ble beskrevet med «… innovasjon, verdi for pengene og design i en perfekt kombinasjon». Kajakken har siden da blitt forbedret ytterligere med vakumstøpt glassfiber og honeycomb. Liner og føringer er også forbedret og skjøtene er forsterket. En komfortpute er satt in som standard. Dette har resulteret i ennå lavere vekt, økt styrke og bedre komfort. Dette er kort og godt en helstøpt kajakk!

  Melker Out

 • Lengde: 520 cm
 • Bredde: 58 cm
 • Vekt: 21 kg
 • Garanti: 2 år
 • Materiale: Vakuumstøpt glassfiber, Bambus, Honeycomb
 • Lagerføres i følgende farger: hvit/orange/bambus, hvit/blå/bambus, hvit/rød/bambus
 • Ror: Ja
 • Fraktpris kajakk og kano:

  Hentes i butikk: 0,- Frakt: Ta kontakt for pris.

Media

Lest 5517 ganger Sist redigert fredag, 16 mars 2018 14:03

Wenonah Canoe Logo

 HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider mai 2019

Åpningstider 

Hverdager          kl. 10.30 - 17.00     

Lørdag:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!