Point 65 Tequila GTX Solo

 

Tequila! GTX Solo er en Sit-on-Top-modell med et helt revolusjonerende modulært design. Ønsker du å utvide Tequila! Solo, du kan sette inn flere midtseksjoner for å lage en tandem, trippel etc ... rekorden er 100 personer.

Kr 7.990
Antall:

Produktinformasjon

 • NOK: 7990
 • Beskrivelse:

   

   

  Tequila! GTX Solo er en Sit-on-Top-modell med et helt revolusjonerende modulært design. Ønsker du å utvide Tequila! Solo, du kan sette inn flere midtseksjoner for å lage en tandem, trippel etc ... rekorden er 100 personer.

  Padling med ytelse

  Tequila! er lett å håndtere både i vannet og på land. Med Point 65s innovative Snap-Tap-system, demonterer og monterer du kajakken på 10 sekunder til en trygg, stabil kajakk i slitesterk roterende støpt polyetylen. Tequilan er en fullverdig Sit-On-Top kajakk som du lett legger inn i bilens bakluke, i garderoben din eller under sengen.

  Morsomt for hele familien

  Tequila er designet for både barn og voksne. Enten du padler, fisker, leker eller slapper av, er dette det ideelle valget for hele familien! Gi gass og padle avgårde!

  Komfort og enkelhet

  Tequila i den nye GTX-versjonen er utstyrt med et helt nytt sete med innebygd AIR-funksjon. Med hjelp av en håndpumpe kan du pumpe opp setet for ekstra støtte og komfort. Flere funksjoner inkluderer flaskeholdere samt innfelte fotstøtter for alle størrelser.  

  Utmerket ytelse

  Tequila er designet for å være en komfortabel og stabil rekreasjonskajakk med mye benplass. Den er lett å betjene og lettdrevet, og er en av de raskeste Sit-On-Top kajakkene på markedet, som Solo og Tandem. Perfekt for dagsturer eller et helgeventyr! GTX-versjonen er også utstyrt med en gummifinne i enden som gir økt retningstabilitet.  

  Ut på tur

  Designet for utflukter med kjølebag og andre nødvendigheter, gjør den perfekt som en fiskekajakk. Hvis du vil ta med deg en venn på fisketuren, legger du bare til midtdelen - med det unike Snap-Tap modulære systemet, gjør du Solon til en Tandem kajakk på 10 sekunder.

  - Design av Magnus de Brito

  SPESIFIKASJONER Lengde Solo 295cm / 9'8 '' Bredde Solo 75cm / 29,5 " Vekt Solo 21kg / 48.5lbs Kapasitet Solo 120kg / 265lbs Vekt / seksjon ca 11 kg / 24,3 Seksjoner 166cm / 5'5 '' Afteseksjon 169cm / 5'4 ''

 • Lengde: 295 cm (sammenslått)
 • Bredde: 75 cm
 • Vekt: 21 kg (sammenslått)
 • Kapasitet: 120 kg
 • Garanti: 2 år
 • Materiale: Polyetylen
 • Fraktpris kajakk og kano:

  Hentes i butikk: 0,-Etter din bestilling tar vi kontakt med deg for å avtale levering. Levering blir fakturert separat fra din bestilling.

Media

Lest 541 ganger Sist redigert onsdag, 19 desember 2018 15:22

Wenonah Canoe Logo

 HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider mai 2019

Åpningstider 

Hverdager          kl. 10.30 - 17.00     

Lørdag:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!