Treningskajakk - Nelo

 

En hver kajakk kan brukes i treningsformål, men det er noen som vi mener er mer egnet for de som ønsker å få maks ut av treningsøkten. Flere såkalte treningskajakker egner seg også meget godt som tur- og skjærgårdskajakker. Vi satser hovedsakelig på Nelo kajakker som er verdens ledende produsent av treningskajakker og konkurransekajakker. Bortimot 90% av verdenseliten padler Nelo og vår dobbelte olympiske mester, Eirik Verås Larsen, er intet unntak. Vår bestselgere fra Nelo er Viper-serien. Disse kommer i tre breddestørrelser (51 cm, 55 cm og 60 cm) og i tre forskjellige materialoppbygninger (A1, WWR og E). Viper-modellene er langt stødigere enn det konkurransekajakker er, men de er allikevel svært hurtige og fantastisk gode treningskajakker.

Fra 2012 produseres alle Nelos Viper-modeller med OnePiece teknologi.
OnePiece er utviklet av Nelo og vil si at kajakken støpes i ett stykke. Kajakken blir dermed stivere, lettere og mye mer slitesterk enn tradisjonell støpemetode. Den største svakheten ved tradisjonell støp er skjøten, overgangen mellom dekk og skrog, denne skjøten er nå histore på alle turkajakker fra Nelo! Nelo er alene på markedet om å bruke OnePiece teknologi på kajakker av denne typen. Aktiv Fritid er Norges eneste autoriserte Nelo Test Center!

 

 

NYHET 2016!
Vi fører nå Melker Kayaks. Sveriges mest solgte kajakker i 2015!

Melker Out
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider sommerhalvåret

Åpningstider

Hverdager:             kl. 10.00 - 18.00     

Lørdag:                  kl. 10.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!