SUP - Mistral

 


Siden 1976 har Mistral vært verdensledende produsent innen surfing og vannsport. Det er kunnskapen om brettkonstruksjon og den innovative kulturen som gjør at Mistrals SUP-brett er foretrukne. Mistral lager brett for alle typer SUP-padling - race, cruise, wave, WindSUP®, allround, yoga, fitness, river, Big SUP og for barn. 

Hardboard SUP-brett: Alle Mistral hardboard-brett lages med en unik kjerne som gjør brettene svært stive, markedets letteste og samtidig meget hardføre.

Oppblåsbare SUP-brett (iSUP) 
Mistral har en komplett serie av oppblåsbare SUP-brett av unikt høy kvalitet. Det som er viktig når du velger et oppblåsbart SUP-brett er brettform, stivhet (mange brett er "banan"-myke), vekt og slitestyrke. Man kan få oppblåsbare brett i alle kategorier, også brett som både kan padles og seiles, disse kalles WindSUP®. Kun Mistral har rettighet til å kalle sine brett WindSUP®.


I 2015 lanserte Mistral to helt nye serier som ble kåret til beste oppblåsbare brettserier 
(Equipe og WindSUP® Crossover), produsert på Mistrals nye superfabrikk i Europa med en helt ny og banebrytende teknologi. Med en vekt fra kun 7,4 kg, er brettene virkelig portable, ombord i båt på tur eller på reisefot.

Disse seriene revolusjonerer måten oppblåsbare brett fungerer. De er vesentlig lettere, og langt stivere enn andre oppblåsbare brett. Dette gjør dem langt raskerer og mer responsive enn det som er forøvrig på markedet. Etter mange år med utvikling har Mistral nå oppnådd så lette og stive brett at de nå setter sin høyt hengende "M" på sin WindSUP-serie! Endelig fins det oppblåsbare seil-/SUP-brett i performanceklassen! 

 

 

 

NYHET 2016!
Vi fører nå Melker Kayaks. Sveriges mest solgte kajakker i 2015!

Melker Out
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider sommerhalvåret

Åpningstider

Hverdager:             kl. 10.00 - 18.00     

Lørdag:                  kl. 10.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!